logo
Mörbylånga Åkeri AB

Åkerikeriverksamhet sedan 1973
- med för närvarande 22 medarbetare.

m_start_1

Välkommen till Mörbylånga Åkeri AB

Tradition och Erfarenhet

Grundat 1973, Mörbylånga Åkeri AB har stått som en pålitlig pelare inom åkeribranschen med Mörbylånga som sin stationeringsort. Med över 50 års erfarenhet, fortsätter vi att leverera med samma passion och engagemang som den dag vi började. Idag stoltserar vi med en dedikerad arbetsstyrka på 22 medarbetare.

Våra Samarbetspartners

Vi är inte bara en åkeriverksamhet, vi är en del av en större transportfamilj. Som entreprenörer för GDL Transport Öst AB och med tätt samarbete med Nybro Transport AB, har vi kunnat utöka vår verksamhet och serviceutbud. Dessutom är vi stolta över vårt samarbete med en av våra största kunder, Guldfågeln.

Kyl- och Frystransporter

Vår expertis sträcker sig inte bara till traditionell åkeriverksamhet. Vi specialiserar oss också på kyl- och frystransporter, och levererar regelbundet till Freezing Food i Nybro. Som en del av vårt engagemang i kylkedjan, har vi även byggt ett fryshus, "Freezing Food", i samarbete med Nybro Transport AB.

Vi är delägare i Strandskogens Last och Transport AB som utför maskinell plockning av kycklingar hos kycklinguppfödare. Plockningen är en del av processen i hanteringen av levande djur och transporter av dessa.

Hållbarhet i Centrum

Vi kör alla våra bilar på det miljövänliga bränslet Diesel XTL, en satsning som visar vårt djupa engagemang för miljön. Dessutom stärker vi vårt miljöansvar genom att ha installerat solceller på vårt tak sedan 2018. Från 2022 har vi också börjat elektrifiera vår fordonsflotta – en spännande resa mot en grönare framtid. För mer information, besök fliken 'Energi och miljö'.

 

Jobba hos oss

Är du intresserad av att arbeta på Mörbylånga Åkeri? Tror du att du kan bli en av oss så tveka inte att höra av dig!

Dennis Andersson, 073-560 95 55

dennis.andersson@morbylanga-akeri.se

 

lastväxlare